Olimpiai Sportpark

A Világfesztiválnak otthont adó létesítményegyüttes Közép-Európa egyik legmodernebb, multifunkciós sportkomplexuma, amelyben egy időben több sportág számára kínálkozik versenyzési, edzési és szálláslehetőség.

A 35 000 m2-es,

a legmodernebb technikai rendszerekkel,

sporteszközökkel ellátott létesítmény 8 hektáros területen fekszik.

A komplexum jelenleg 8 egyéni sportágnak biztosít napi edzés- és versenyzési lehetőséget: úszás, atlétika, judo, birkózás, ökölvívás, súlyemelés, torna, tenisz. Ezen túl csapatsportok (kosárlabda, röplabda, futball, kézilabda, uszodában vízilabda) számára is helyet ad edzések, mérkőzések megtartására. És 2022 júniusában természetesen az asztaliteniszezők is szívesen látott vendégek lesznek a komplexumban.

A sportágak igényeit a központi előcsarnokból nyíló négy csarnok, egy futófolyosó, két atlétikapálya, 9 teniszpálya, és az Aqua vizes sportközpont szolgálja ki.

Az Olimpiai Sportparkba érkező versenyzők és edzőtáborozók számára 73 fő fogadására alkalmas közösségi szálláshelyet és pihenőteret alakítottak ki. Mindezen kívül wellness-részleg, konditerem is található a létesítményben, továbbá az Aqua Sportközpont versenymedencéi, a rehabilitációs, rekreációs szolgáltatások biztosítják a teljes körű edzési és versenyzési lehetőségeket.